Cât de eficiente sunt şampoanele împotriva căderii părului

Unele loţiuni pot accentua procesul de dispariţie a podoabei capilare. Pentru a evita acest efect, medicii recomandă o vizită la cabinetul dermatologului chiar şi pentru alegerea unui banal şampon.

226 afișări
Imaginea articolului Cât de eficiente sunt şampoanele împotriva căderii părului

Cât de eficiente sunt şampoanele împotriva căderii părului (Imagine:Lucian Alecu/Mediafax Foto)

După ce au trecut de 35 de ani, 70 la sută dintre oameni încep să se confrunte cu rărirea podoabei capilare, susţin specialiştii. Pentru a opri căderea părului, suntem tentaţi să cumpărăm tot felul de produse farmaceutice care promit rezultate uimitoare într-un timp relativ scurt. Medicii dermatologi afirmă că nu toate tratamentele de tipul şampoanelor sau al loţiunilor stopează căderea firelor de păr şi nici nu accelerează creşterea podoabei capilare.
"Cauza căderii părului este extrem de importantă atunci când dorim să apelăm la tratamente care să stopeze acest efect. Farmacistul, prietenii sau ceilalţi membri ai familiei nu sunt cele mai indicate persoane care să recomande soluţia adecvată împotriva căderii firelor de păr", a declarat pentru gândul prof. dr. Anca Zbranca, membru al Societăţii Române de Dermatologie.

Citeşte mai multe despre şampoanele împotriva căderii părului pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici