Cătălin Crişan: Am slăbit 32 de kilograme mâncând de 5 ori pe zi

Ideea de bază a regimului alimentar la care a apelat artistul era prevenirea senzaţiei de foame. Acesta este motivul pentru care Cătălin Crişan mânca de cinci ori pe zi, din trei în trei ore, potrivit Gândul.

494 afișări
Imaginea articolului Cătălin Crişan: Am slăbit 32 de kilograme mâncând de 5 ori pe zi

Cătălin Crişan: Am slăbit 32 de kilograme mâncând de 5 ori pe zi (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Interpretul de muzică uşoară Cătălin Crişan a reuşit să slăbească 32 de kilograme în zece săptămâni. "M-am decis să slăbesc pentru că mă îngrăşasem foarte mult. Acum patru-cinci ani ajunsesem să cântăresc în jur de 104 kilograme", a declarat, pentru Gândul, cântăreţul.

Citeşte mai multe despre regimul alimentar la care a apelat Cătălin Crişan pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici