Ce-i trebuie organismului uman ca să funcţioneze perfect

Alimentaţia poate fi cauza multor probleme grave de sănătate, precum diabet, boli cardiovasculare, atac de cord şi hipertensiune, avertizează OMS, informează Gândul.

90 afișări
Imaginea articolului Ce-i trebuie organismului uman ca să funcţioneze perfect

Ce-i trebuie organismului uman ca să funcţioneze perfect (Imagine: Mediafax Foto)

"Organismul nostru are nevoie de câteva elemente esenţiale pentru a putea funcţiona la parametrii normali: proteine - pentru masa musculară, carbohidraţi - pentru energie, grăsimi nesaturate - pentru a avea o inimă sănătoasă, vitamine şi minerale - pentru creştere, acizi graşi Omega 3 - pentru buna funcţionare a inimii, creierului, ochilor, pielii, articulaţiilor, părului şi sistemul imunitar, fibre - pentru o bună digestie, apă - pentru hidratare, sport şi relaxare - pentru a avea o inimă sănătoasă", a declarat dr. Luigi Gratton, specialist în nutriţie, în cadrul unei întâlniri cu presa.

Află mai multe ce mâncăm ca să fim sănătoşi pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici