Ce pericole ascund cremele în perioada rece

Medicii dermatologi atrag atenţia că în această perioadă tot mai mulţi români folosesc tot felul de creme, care de care mai grase, mai parfumate pentru a-şi proteja pielea de factorii externi, precum frigul, vântul şi precipitaţiile, informează cotidianul Gândul.

18 afișări
Imaginea articolului Ce pericole ascund cremele în perioada rece

Ce pericole ascund cremele în perioada rece (Imagine: Mediafax Foto)

"Pacienţii ar trebui să înţeleagă că, mai ales în această perioadă, ar trebui să evite cremele de gălbenele, aloe vera, propolis, fluocinolon sau cele care conţin antibiotic. Deşi par aparent inofensive, acest tip de creme afectează derma. Zilnic la spital ne confruntăm cu pacienţi cu dermatite de contact, de la simple iritaţii până la eczeme", spune medicul dermatolog Carmen Curea, de la Spitalul "Colentina" din Capitală.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici