Ce trebuie să consume bărbaţii pentru a se păstra în formă

Peste 36% dintre bărbaţi vor să slăbească şi asta pentru că, odată depăşit pragul vârstei de 40 de ani, devin preocupaţi de felul în care arată, informează cotidianul Gândul.

17 afișări
Imaginea articolului Ce trebuie să consume bărbaţii pentru a se păstra în formă

Ce trebuie să consume bărbaţii pentru a se păstra în formă (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unor studii efectuate în Statele Unite ale Americii, bărbaţii – în special cei trecuţi de vârsta de 40 de ani, se gândesc mai mult la felul cum arată, deoarece le este teamă că, odată cu înaintarea în vârstă, devin mai puţin atrăgători. Prima motivaţie pentru care un bărbat ar dori să slăbească este felul în care arată - 36 la sută, arată statisticile. Sănătatea reprezintă o altă motivaţie pentru 33 la sută dintre bărbaţi.

Citeşte mai multe despre ce trebuie să mănânce un bărbat pentru a se păstra în formă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici