Ce trebuie să conţină pacheţelul cu mâncare pentru la şcoală?

Sendvişuri cu pâine de bună calitate (dar fără mezeluri), iaurt cu cereale sau o porţie de plăcintă făcută acasă - asta spun specialiştii că ar trebui să conţină pacheţelul cu mâncare pe care i-l dăm copilului la şcoală.

66 afișări
Imaginea articolului Ce trebuie să conţină pacheţelul cu mâncare pentru la şcoală?

Ce trebuie să conţină pacheţelul cu mâncare pentru la şcoală? (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

"Atunci când le facem copiilor sendvişuri, pâinea trebuie să fie de bună calitate, adică integrală, şi nu o pâine albă, afânată", spune Livia Nena, biolog nutriţionist. Dacă alegem să le preparăm sendvişuri, atunci feliile de pâine le putem unge cu unt, şi nu cu margarină.

Citeşte mai multe despre ce trebuie să conţină pacheţelul cu mâncare al şcolarului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici