Cele cinci condimente care te scapă de kilogramele în plus

Să slăbeşti fără dietă şi fără abonament la o sală de fitness. Să topeşti kilogramele fără bisturiu. Cu toţii visăm la asta. Nutriţioniştii susţin că este posibil, dacă includem în alimentaţie condimente care accelerează metabolismul, ne informează cotidianul Gândul.

94 afișări
Imaginea articolului Cele cinci condimente care te scapă de kilogramele în plus

Cele cinci condimente care te scapă de kilogramele în plus (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

1. Scorţişoara: stimulează organismul să piardă în greutate. Un studiu recent a arătat că acest condiment are capacitatea de a scădea nivelul colesterolului "rău" şi de a stimula arderea grăsimilor. Pentru rezultate vizibile, nutriţioniştii recomandă o linguriţă de scorţişoară pe zi. Această cantitate nu trebuie depăşită, deoarece condimentul conţine cumarină, o substanţă chimică, ce atacă ficatul dacă este consumată în cantităţi mari.

Află care sunt celelalte condimente care accelerează metabolismul pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici