Centrul Oncologic SANADOR, alegerea corectă în drumul spre vindecare (P)

144 afișări
Imaginea articolului Centrul Oncologic SANADOR, alegerea corectă în drumul spre vindecare (P)

Centrul Oncologic SANADOR, alegerea corectă în drumul spre vindecare (P)

Cancerul reprezintă una dintre principalele cauze de mortalitate la nivel global, iar un diagnostic de cancer, fie că este vorba despre cancer mamar, gastric, de piele, de sân, de prostată ori cancer pulmonar, poate provoca o destabilizare emoţională chiar şi în cazul celor mai puternice persoane. Cu toate acestea, este esenţial să privim cancerul ca pe o afecţiune care, dacă este descoperită în stadiile incipiente, poate fi vindecată.

Identificarea precoce este primul pas către vindecare, însă pentru un diagnostic de precizie, pentru stadializare, dar şi pentru tratamentul cancerului, care trebuie să fie personalizat, precum şi pentru monitorizare pe termen lung este nevoie de o abordare multidisciplinară, integrată. Acest lucru este posibil doar într-un centru creat anume pentru diagnosticarea, tratarea şi monitorizarea cancerului.

În Centrul Oncologic SANADOR, cel mai mare centru din sistemul medical privat din ţară dedicat depistării, tratării şi monitorizării cancerului, pacienţii pot beneficia de servicii medicale integrate. Acestea includ servicii de oncologie medicală, precum chimioterapie, imunoterapie, hormonoterapie sau terapii biologice ţintite, dar şi de radioterapie, care poate fi externă (convenţională, radioterapie stereotaxică şi radiochirurgie) sau internă (brahiterapie). De asemenea, la SANADOR sunt disponibile servicii de chirurgie oncologică, oncologie intervenţională şi medicină nucleară, care include examinări PET-CT şi SPECT-CT.

La SANADOR, tratamentul pacientului cu cancer este stabilit de către comisia oncologică multidisciplinară (Tumor Board), formată din medici cu o vastă experienţă clinică şi multiple stagii de formare în ţară şi în străinătate. Această comisie ia decizii în conformitate cu cele mai recente ghiduri şi protocoale internaţionale pentru diagnostic oncologic.

Tratamentul integrat de care poate beneficia un pacient cu cancer la SANADOR poate cuprinde chirurgie oncologică, deseori prima opţiune de tratament şi singura variantă pentru vindecarea unui cancer solid, dar şi oncologie medicală şi brahiterapie, folosită cu succes în tratarea cancerelor ginecologice, iodoterapie pentru tratarea cancerului de tiroidă şi oncologie intervenţională pentru tratamentul tumorilor hepatice.

Pe 4 februarie sărbătorim Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului, ziua în care tragem un semnal de alarmă asupra importanţei tratării cancerului. Informaţiile corecte şi accesul la servicii de calitate pentru prevenţie, diagnostic şi tratament sunt esenţiale în lupta împotriva cancerului. De aceea, la SANADOR punem accentul pe prevenţie, dar şi pe depistarea precoce a cancerului, pentru ca toţi pacienţii să poată avea acces la tratamente avansate, asigurate de o echipă de medici de elită, pentru un succes terapeutic deplin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici