Cine nu are coenzima Q10 ar trebui să-şi cumpere. Află de ce!

O echipă de cercetători de la Universitatea San Diego din California spun că un nivel scăzut de coenzima Q10 în organism scade şansele de a atinge orgasmul cu aproximativ 50 la sută, potrivit "Gandul".

58 afișări
Imaginea articolului Cine nu are coenzima Q10 ar trebui să-şi cumpere. Află de ce!

Cine nu are coenzima Q10 ar trebui să-şi cumpere. Află de ce! (Imagine: Gândul)

Experţii americani spun că dorinţa şi performanţa sexuală depind de o serie de factori. Astfel, buna funcţionare a sistemului cardiovascular, starea generală de sănătate, capacitatea de concentrare şi, înainte de toate, resursele de energie ale corpului sunt toate elemente esenţiale. Toţi aceşti factori pot fi influenţaţi în mod favorabil de coenzima Q10.

Citeşte mai multe despre beneficiile coenzimei Q10 pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici