Clementinele, bune împotriva răcelii şi îngrăşării

"Copiii" portocalelor şi mandarinelor sunt în topul recomandărilor specialiştilor pentru acest sezon. Aşa că dacă vrei să descoperi combinaţia între textura fină a mandarinei şi aroma portocalei, nu ezita să le strecori în dieta zilnică.

360 afișări
Imaginea articolului Clementinele, bune împotriva răcelii şi îngrăşării

Clementinele, bune impotriva racelii si ingrasarii (Imagine: www.csid.ro)

Despre clementine se spune că au fost descoperit accidental de părintele Clement Rodier în grădina unui orfelinat din Algeria, în 1902. Se pare însă că în China se cultivau cu mult timp înaintea acestei descoperiri. În SUA, au fost aduse în 1914, iar în Europa, cresc mai ales în Spania.

Citeşte mai multe despre beneficiile consumului de clementine pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici