Cu regimul de slăbit în interes de serviciu

Persoanele care călătoresc mult în interes de serviciu se plâng că nu pot slăbi. De ce? Sunt mai mereu pe drumuri şi mai mereu puse în faţa faptului împlinit, adică faţă în faţă cu bucate speciale, pregătite de maeştri bucătari ai ţărilor în care sunt oaspeţi.

19 afișări
Imaginea articolului Cu regimul de slăbit în interes de serviciu

Cu regimul de slăbit în interes de serviciu (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Odată cu schimbarea fusului orar se dă peste cap şi regimul de slăbit. În această situaţie se află majoritatea celor care sunt obligaţi prin contractul de muncă să călătorească des în afara graniţelor ţării, oamenii de afaceri în ale căror fise ale postului sunt trecute şi mic-dejunurile, prânzurile şi cinele de afaceri.

Tot aici intră şi cei care au ca principală pasiune călătoriile şi se desprind de meleagurile natale lunar. Nu mai aducem în discuţie vacanţele, căci indiferent de profesie, tentaţiile culinare ating cote maxime. Gurmanzii înţeleg mai bine… Din păcate, voinţa, motivaţia şi dorinţa de a avea forme mai suple sau de a fi sănătos rămân în ţara de origine, cuibărite undeva în faţa oglinzii ce reflectă conştiincioasă diversele stări vizavi de modul în care te percepi. În locul lor, se stabilesc pofta de mâncare de nestăvilit, foamea continuă, curiozitatea şi amabilitatea ieşită din comun faţă de gazdele care te poftesc la mese.

Citeşte mai multe despre regimul de slăbit în interes de serviciu pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici