Cum am slăbit 37 de kg în opt luni?

Prof. dr. Monica Pop, directorul spitalului clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, povesteşte pentru Gândul despre "experienţa vieţii": Cum a reuşit să slăbească 37 de kilograme în opt luni de zile.

1161 afișări
Imaginea articolului Cum am slăbit 37 de kg în opt luni?

Cum am slăbit 37 de kg în opt luni? (Imagine: Gândul)

"În fiecare an îmi propuneam ca de la 1 ianuarie să mă apuc de slăbit. Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru, iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa", a mărturisit doctorul Monica Pop pentru Gândul.

Citeşte mai multe despre cum a slăbit doctorul Monica Pop 37 de kg pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici