Cum ar supravieţui omenirea în caz de apocalipsă?

Civilizaţia umana a excelat în cultură şi tehnologie, însă istoria a demonstrat deja că ne aflăm, în orice moment, la distanţă de numai o catastrofă naturală pentru a ne putea lua adio de la toate acest lucruri.

104 afișări
Imaginea articolului Cum ar supravieţui omenirea în caz de apocalipsă?

Cum ar supravieţui omenirea în caz de apocalipsă? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru a ne face o imagine corectă, este suficient să ne amintim de extincţia dinozaurilor de acum 65 de milioane de ani sau, mai recent, de Evenimentul Tunguska, petrecut în 1908 în Siberia, când un asteroid s-a autodistrus în mod spectaculos, chiar deasupra Pământului.

Site-ul Descoperă.ro prezintă câteva posibilităţi prin care s-ar putea asigura continuitatea omenirii.

Citeşte mai multe despre posibilităţile salvării omenirii în caz de catastrofă pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici