Cum îşi păstrează Nicoleta Luciu silueta

Ca să-şi revină la formele care au consacrat-o imediat după sarcină, interpreta rolului Soraya din viitoarea telenovelă "Iubire şi onoare" a îmbinat dieta alimentară cu exerciţiile fizice.

101 afișări
Imaginea articolului Cum îşi păstrează Nicoleta Luciu silueta

Cum îşi păstrează Nicoleta Luciu silueta (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Chiar dacă are un corp de invidiat, Nicoleta Luciu mărturiseşte că şi ea a avut probleme cu greutatea. "Până la 21 de ani am avut 47 de kilograme. După această vârstă, încet, încet am ajuns până la 65 de kilograme. Atunci am ţinut prima dietă. Am început să mănânc batoane de slăbit care m-au ajutat să scad în greutate până la 53 de kilograme, atâtea câte am şi acum", spune actriţa.

Nicoleta Luciu aminteşte că aceasta nu a fost singura perioadă în care s-a îngrăşat. "În perioada sarcinii am luat 45 kg, pe care nici eu nu credeam că le voi putea da jos, dar cu multă ambiţie şi voinţă am reuşit", mai spune ea.

Citeşte mai multe despre cum îşi păstrează Nicoleta Luciu silueta pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici