Cum îţi măsori imunitatea în câteva minute

Virozele respiratorii, alimentaţia neechilibrată şi stresul ne pun imunitatea la mare încercare în această perioadă. Recent pe piaţa medicală s-a lansat un scaner care, legat la un laptop, măsoară nivelul imunitar al organismului, informează Gândul.

1137 afișări
Imaginea articolului Cum îţi măsori imunitatea în câteva minute

Cum îţi măsori imunitatea în câteva minute (Imagine: Dragoş Cristescu/Mediafaxx Foto)

"Scanerul reprezintă o metodă non-invazivă de măsurare a conţinutului de antioxidanţi de la nivelul epidermei", precizează dr. Diana Maria Goiceanu, specialist în medicină generală.

Aparatul analizează conţinutul de carotenoizi, pigmenţii de culoare roşie, galbenă sau portocalie din piele. Potrivit specialiştilor, acest nivel reprezintă un indicator important al stării generale a sistemului imunitar. Scanerul este o tehnologie modernă care se bazează pe faptul că fiecare tip de moleculă din organism poate genera un set diferit de culori, atunci când este stimulat cu o rază laser, susţin specialiştii.

Citeşte mai multe despre scanerul pentru măsurarea imunităţii pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici