Cum ne protejam sanatatea in sezonul rece? (P)

Sezonul rece este asociat cu o crestere accentuata a cazurilor de infectii bacteriene si virale. Temperaturile scazute si imunitatea precara favorizeaza aparitia gripei, racelii sau bronsitei. De aceea, pentru a te proteja de acestea este important sa stii cum sa iti mentii imunitatea la un nivel optim.

434 afișări
Imaginea articolului Cum ne protejam sanatatea in sezonul rece? (P)

Imbracamintea adecvata, evitarea spatiilor aglomerate, spalatul regulat al mainilor, pastrarea distantei sociale, evitarea persoanelor care prezinta simptome de raceala reprezinta unele dintre cele mai eficiente modalitati de prevenire a infectiilor.

Trateaza din timp raceala! La primele semne ale racelii apeleza cu incredere la BiSeptol, gama de produse naturale si eficiente care te ajuta sa scapi rapid de durerile de gat si sa grabesti vindecarea tractului respirator, intarind totodata imunitatea. In compozitia BiSeptol se regaseste albastrul de metilen, propolisul si uleiurile esentiale, ingrediente recunoscute pentru efectele sale antibacteriene si antivirale. BiSeptol este solutia care te ajuta sa revii, in cel mai scurt timp!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici