Cum poţi să-ţi dai seama care sunt adevăratele cosmetice bio

Produsele de îngrijire corporală sunt obţinute din plantele şi fructele crescute în culturi ecologice şi extrase prin metode naturale.

47 afișări
Imaginea articolului Cum poţi să-ţi dai seama care sunt adevăratele cosmetice bio

Cum poţi să-ţi dai seama care sunt adevăratele cosmetice bio (Imagine: Ahiva Mediafax Foto)

Specialiştii în dermatologie afirmă că piaţa de cosmetice este invadată de tot felul de creme, săpunuri, geluri de duş, şampoane care pretind că sunt bio. Potrivit experţilor, eticheta este esenţială pentru identificarea produselor care sunt îmbibate cu tot felul de chimicale, deşi pe etichetă scrie "BIO".

"Un produs cosmetic natural se diferenţiază de cele de masă atunci când au menţionat pe ambalaj ECOCERT. Această precizare arată că produsele au fost testate şi aprobate de un organism internaţional de inspecţie şi certificare a produselor ecologice, verificând conformitatea produselor bio cu legislaţia europeană, naţională şi cu standardele internaţionale în vigoare", menţionează Nicoleta Stoica, Brand Manager pe produse bio.

Citeşte mai multe despre cosmeticele bio pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici