Cum poţi slăbi rapid cu ajutorul exerciţiilor

Specialiştii în fitness afirmă că renunţarea la sedentarism accelerează procesul de slăbire. Potrivit acestora, scăderea în kilograme nu va fi spectaculoasă dacă nu respecţi un program de antrenament zilnic.

233 afișări
Imaginea articolului Cum poţi slăbi rapid cu ajutorul exerciţiilor

Cum poţi slăbi rapid cu ajutorul exerciţiilor (Imagine: Mediafax Foto)

Antrenorii au realizat un top 3 al celor mai indicate exerciţii pentru slăbit. Stepul aerobic asigură arderea a până la 800 de kilocalorii într-o oră. Acest tip de exerciţii presupune urcarea şi coborârea de pe un suport, în paşi de dans.

Citeşte mai multe despre cum poţi slăbi cu ajutorul exerciţiilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici