Cum să dai jos rapid ce ai pus de Crăciun şi Anul Nou

Ai exagerat cu mâncarea de sărbători, iar acum nu ştii cum să dai repede jos kilogramele acumulate? Specialiştii în nutriţie şi fitness ne dau câteva sfaturi pentru a slăbi repede şi fără a ne pune sănătatea în pericol.

42 afișări
Imaginea articolului Cum să dai jos rapid ce ai pus de Crăciun şi Anul Nou

Cum să dai jos rapid ce ai pus de Crăciun şi Anul Nou (Imagine: Andrei Michailov/MediafaxFoto)

Astfel, nutriţioniştii ne recomandă să nu apelăm la înfometare, deoarece organismul nostru va folosi caloriile acumulate pe post de rezervă, iar rezultatul nu va fi cel dorit, ci dimpotrivă, vom constata că până şi apa băută ne îngraşă.

În al doilea rând, în această perioadă cântarul ar trebui să fie aliatul nostru de încredere. Medicii nutriţionişti spun că trebuie să ne urcăm pe cântar de două ori pe zi, mai exact dimineaţa şi seara, iar atunci când am observat că am acumulat chiar şi 500 de grame în plus trebuie să renunţăm la cozonac, caltaboş, sarmale, răcitură sau dulciuri. În plus, medicii recomandă ca după fiecare masă să mâncăm jumătate de grapefruit, deoarece acesta este fructul "minune" care "arde" grăsimile.

Citeşte mai multe despre cum să scăpăm de kilogramele în plus pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici