Cum să pierzi 2.000 de calorii: calci rufe de 51 de ori pe zi sau înoţi şase ore

Persoanele care au probleme cu greutatea şi doresc să slăbească, dar nu au timp sau posibilităţi financiare pentru a ajunge la o sală de sport, pot încerca să piardă caloriile fără să iasă din casă.

42 afișări
Imaginea articolului Cum să pierzi 2.000 de calorii: calci rufe de 51 de ori pe zi sau înoţi şase ore

Cum să pierzi 2.000 de calorii: calci rufe de 51 de ori pe zi sau înoţi şase ore

Şi, în plus, să se ocupe şi de treburile casnice. Din păcate, să munceşti în casă nu este la fel de eficient ca o oră, două de sport, dar sunt şi activităţi care, repetate în fiecare zi, te pot ajuta să pierzi în greutate.

Astfel, pentru a-şi menţine greutatea, un om ar trebui, în principiu, să "ardă" acelaşi număr de calorii pe care le consumă. O femeie de 30 de ani şi 55 de kilograme are un necesar zilnic de aproximativ 2.000 de calorii şi, dacă nu vrea să se îngraşe, ar trebui să le piardă în fiecare zi.

Citeşte mai multe despre cum poţi pierde calorii fără să ieşi din casă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici