Cum să slăbeşti 50 de kilograme în 7 luni fără să ţii dietă. Povestea spectaculoasă a unui profesor de matematică de orgine filipineză

Eliazar Dimalapang, un profesor de matematică de origine filipineză de la Colegiul Fujairah din Emiratele Arabe Unite, a slăbit 50 de kilograme în şapte luni fără să ţină nici o zi de regim alimentar, informează site-ul gulfnews.com.

1447 afișări
Imaginea articolului Cum să slăbeşti 50 de kilograme în 7 luni fără să ţii dietă. Povestea spectaculoasă a unui profesor de matematică de orgine filipineză

Cum să slăbeşti 50 de kilograme în 7 luni fără să ţii dietă. Povestea spectaculoasă a unui profesor de matematică de orgine filipineză (Imagine: Mediafax Foto)

Dimalapang a început să câştige în greutate de pe vremea când era în liceu şi a continuat să se îngraşe până la sfârşitul facultăţii. "Colegii se distrau mereu pe seama kilogramelor mele în plus", îşi aminteşte profesorul.

Până la vârsta de 35 de ani a ajuns să cântărească 127 de kilograme. S-a decis să scape de kilogramele în exces, după ce un prieten apropiat de-al lui a murit din cauza obezităţii. "Atunci mi-am spus că viaţa este prea scurtă ca să o trăiesc fiind gras. Am început să realizez la ce pericol mă expun. Când am început să slăbesc nu mi-am propus un număr de kilograme. Pentru mine erau suficiente şi 20 de kilograme, dar după ce am pierdut 40 de kilograme îmi doream tot mai mult", precizează profesorul.

Citeşte mai multe despre cum poţi slăbi 50 de kg în 7 luni pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici