Cum să-ţi purifici organismul

Organismul uman acumulează pe parcursul zilei numeroase toxine care sunt cauzate în principal de chimicalele din hrană, alcool, ţigări şi medicamente.

45 afișări
Imaginea articolului Cum să-ţi purifici organismul

Cum să-ţi purifici organismul

În acelaşi timp, mediul poluant duce la apariţia diferitelor probleme digestive, ale pielii, probleme hormonale, alergii şi dureri de cap.

În plus, factorii externi pot accelera scăderea imunităţii, duc la apariţia intoleranţei alimentare şi a migrenelor.

Pentru relaxare şi purificarea organismului ţine picioarele într-o cuvă cu apă şi sare. Terapia Aqua Detox mai presupune şi introducerea curent electric, de intensitate mică, fără ca persoana să simtă vreun fel de pişcătură. Treptat apa va căpăta o culoare maronie.

Citeşte mai multe despre purificarea organismului pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici