Cum scăpăm definitiv de celulită?

Celulita este declarată inamicul numărul 1 al femeilor. Medicii spun că peste 90 la sută dintre femei dezvoltă până la vârsta de 30 de ani stadiile incipiente ale aspectului de coajă de portocală al pielii.

259 afișări
Imaginea articolului Cum scăpăm definitiv de celulită?

Cum scăpăm definitiv de celulită! (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Printre principalele motive ale apariţiei acestei afecţiuni se numără genetica, dezechilibrul hormonal sau stilul de viaţă dezechilibrat. Profesorul dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare propune şapte paşi pentru a scăpa definitiv de această problemă tipic feminină.

Citeşe mai multe despre cum poţi să scapi definitiv de celulită pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici