Cum "ştergi" celulita cu radiofrecvenţa

Cel mai modern tratament corporal, radiofrecvenţa tripolară, care acţionează prin încălzirea stratului superficial de piele, reduce aspectul „pufos” şi „coaja de portocală” în câteva şedinţe de terapie, informează cotidianul Gândul.

289 afișări
Imaginea articolului Cum "ştergi" celulita cu radiofrecvenţa

Cum "ştergi" celulita cu radiofrecvenţa

Un nou aparat care funcţionează pe bază de radiofrecvenţă tripolară ajută la „ştergerea” celulitei şi la pierderea surplusului de kilograme. Sistemul are două aplicatoare, pe care terapeutul le „plimbă”, cu mişcări circulare, pe zona care urmează să fie tratată, până când temperatura în acea zonă creşte treptat.

„Prin aplicarea energiei Tripollar celulelor de grăsime, rezistenţa acestora sporeşte efectul de încălzire. Astfel, încălzirea selectivă a celulelor grase le accelerează metabolismul natural, cauzând micşorarea acestora prin eliberare de acizi graşi (grăsime lichidă), care sunt, ulterior, eliminaţi prin sânge şi sistemul limfatic. Practic, grăsimea solidă (trigliceridele) stocată în celulele grase (adipocite) se transformă în grăsime lichidă (acizi graşi), care este eliminată apoi din celule”, explică Andra Zebega, terapeut în cadrul unui salon de spa medical din Bucureşti, unde este disponibilă terapia.

Citeşte mai multe despre noul aparat folosit în tratarea celulitei pewww.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici