Cum te lupţi cu stresul de la job ca să nu ajungi la demisie sau surmenaj?

Ai auzit de multe ori în jurul tău: “Nu mai pot, nu mai rezist! O să-mi dau demisia, chit că nu am unde sa ma duc”?! În ultima perioadă, cazurile de acest gen s-au înmulţit şi nici tu nu te simţi prea bine, ceea ce înseamnă că deja ştii că stresul şi-a făcut cazemată în criză şi pare că nimeni şi nimic nu îl poate izgoni, informează www.incont.ro.

34 afișări
Imaginea articolului Cum te lupţi cu stresul de la job ca să nu ajungi la demisie sau surmenaj?

Cum te lupţi cu stresul de la job ca să nu ajungi la demisie sau surmenaj? (Imagine: Mediafax Foto)

Presiunile de la job cresc pe zi ce trece, cerinţele sunt din ce în ce mai mari, iar cum intri pe uşa de la birou, stresul dă startul la proba de viteza, viitorul pare negru şi nu roz, aşa că ia măsuri ca să nu fie prea târziu!

Citeşte mai multe despre cum te lupţi cu stresul de la job pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici