Dalai Lama, posibil agent CIA?

Conflictul dintre protestatarii tibetani şi forţele de ordine din China a ţinut prima pagină a ziarelor din toată lumea. Televiziunile din întreaga lume au prezentat imagini de o violenţă rar întâlnită şi cu toţii am asistat la escaladarea unui conflict etnic de proporţii izbucnit în inima uneia dintre cele mai mari puteri economice a lumii, China.

19 afișări
Imaginea articolului Dalai Lama, posibil agent CIA?

Dalai Lama, posibil agent CIA?

Dalai Lama a ales să se declare neputincios şi să se dezică de ceea ce se întâmplă în Tibet. Există însă o teorie conform căreai liderul religios tibetan nu este străin de astfel de evenimente şi dedesubturile luptelor de stradă sunt departe de ceea ce ne-am putea imagina la prima vedere.

La începutul anilor '70, Dalai Lama a recunoscut că, timp de 18 ani, a avut o legătură cu CIA Continuă Dalai Lama această colaborare? Este Dalai Lama un colaborator al serviciilor secrete americane aşa cum îl acuză presa chineză?

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici