De ce mâncăruri să te fereşti în restaurant

Pizza pufoasă, paste cu sos de smântână, sushi, prosciutto cu pepene galben, tiramisu sau mousse de ciocolată – sunt câteva dintre alegerile „bune” sau „rele” pe care le putem face la restaurant, informează Gândul.

18 afișări
Imaginea articolului De ce mâncăruri să te fereşti în restaurant

De ce mâncăruri să te fereşti în restaurant (Imagine: Mediafax Foto)

Medicii nutriţionişti ne sfătuiesc cum să facem alegeri sănătoase, în funcţie de specificul restaurantului. Atunci când optaţi pentru o masă la un restaurant cu specific italienesc, puteţi comanda paste pe bază de sos tomat, legume la grătar, minestrone (supă de legume), peşte şi carne, carapaccio de vită sau peşte, prosciutto cu pepene galben, mozzarela capresse sau chiar o pizza, dar cu blat subţire.

Citește mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici