Declară război celulitei! Ai şanse de victorie!

Dezechilibrul dintre nivelul de estrogeni şi progesteron. Sună complicat? Ei bine, aceasta este chiar celulita. Deşi nu scăpăm de ea definitiv, o putem combate cu toate mijloacele, de la cele mai simple la cele mai sofisticate.

111 afișări
Imaginea articolului Declară război celulitei! Ai şanse de victorie!

Declară război celulitei! Ai şanse de victorie! (Imagine. www.csid.ro)

Ce este de făcut? Destul de multe lucruri. Pe de o parte, manevre sofisticate, cu efect intens şi super eficiente, dar şi scumpe. Pe de altă parte, există şi lucruri simple de zi cu zi, precum terapiile locale cu creme anticelulitice sau automasajul pentru drenarea circulaţiei limfatice.

Citeşte mai multe despre metodele prin care poţi scăpa de celulită pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici