Elon Musk a schimbat numele bebeluşului. Cum se va numi băieţelul

Când Elon Musk şi Grimes au anunţat numele băieţelului lor, la începutul lunii mai, internetul s-a transformat într-un uriaş forum dedicat acestui subiect. Numele micucuţului era „X Æ A-12”, iar toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva este doar o glumă, dar şi dacă legislaţiea din California îţi permite să porţi acest nume.

2438 afișări
Imaginea articolului Elon Musk a schimbat numele bebeluşului. Cum se va numi băieţelul

Duminică, o fană a întrebat-o pe Grimes, pe contul oficial de Instagram „Care este noul nume al bebeluşului?”. Răspusul lui Grimes a fost “X Æ A-Xii”. Noul nume este în conformitate cu legile californiene, care spun că numele oficiale pot fi ortografiate folosind doar cele 26 de litere ale alfabetului englez, cratimă şi apostrof.

Scrierea numărului 12 cu litere romane respectă dorinţa părinţilor de a utilia acest număr, chiar dacă numele este neobişnuit. Numele mai are, însă, încă o problemă legală,  caracterul "Æ" nefiind permis. Putem presupune că el ca fi scris ca "AE".

 

Se pare că Grimes şi Elon Musk sunt destul de serioaşi în legătură cu numele copilului, aşa că, internetul se va umple din nou de glume şi de meme-uri pe această temă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We have spilled too much blood and not enough wine

A post shared by ꧁ ༒ Gℜiꪔ⃕es ༒꧂ (@grimes) on

May 24, 2020 at 3:32pm PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici