Extraterestrul descoperit în Siberia era un fals. Vezi din ce a fost făcut - FOTO

Aşa-zisul extraterestru descoperit în urmă cu câteva zile în Siberia s-a dovedit a fi un fals realizat de doi elevi ruşi din pâine şi piele de pui.

201 afișări
Imaginea articolului Extraterestrul descoperit în Siberia era un fals. Vezi din ce a fost făcut - FOTO

Extraterestrul descoperit în Siberia era un fals. Vezi din ce a fost făcut

Timur Hilall şi Kirill Vlasov, elevii care au filmat apariţia extraterestrului, au recunoscut în faţa poliţiei că descoperirea a fost o farsă, informează dailymail.co.uk.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne rusesc a declarat că extraterestrul a fost realizat de cei doi tineri din firimituri de pâine învelite în piele de pui.

Un film în care este prezentat cadavrul unui extraterestru îngropat în zăpadă în oraşul rusesc Irkutsk a fost postat pe internet. Creatura, care măsoară aproximativ 60 de centimetri, este asemănătoare extratereştrilor din filme. Are craniul mare, ochii bulbucaţi, gura mică, iar o parte din piciorul drept îi lipseşte.

Filmul realizat de ei a făcut senzaţie pe internet, având aproape 700.000 de vizualizări pe Youtube.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici