Femeile au la fel de multe vise erotice ca şi bărbaţii!

Bărbaţii ar putea petrece mai mult timp decât femeile gândindu-se la sex, dar cercetătorii americani au constatat că femeile au vise erotice la fel de des ca şi bărbaţii, arată "Gândul".

319 afișări
Imaginea articolului Femeile au la fel de multe vise erotice ca şi bărbaţii!

Femeile au la fel de multe vise erotice ca şi bărbaţii! (Imagine: Mediafax Foto)

Aceasta este concluzia cercetătorilor de la Universitatea din Montreal, din Canada, care contrazice rezultatele sondajelor realizate până acum, potrivit cărora, doar 10 la sută dintre femei au vise fierbinţi. "Toate femeile au astfel de vise. În fiecare noapte visăm, dar problema este că a doua zi nu ne aducem aminte toate visele sau faptul că am visat", spune psihologul Antonio Zadra, autorul cercetării.

Citeşte mai multe despre cine apare în visele erotice ale femeilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici