Fotoepilarea – cum să scapi de părul de prisos

Fotoepilarea este noul trend în materie de epilare, susţin cosmeticienii. Procedura este nedureroasă şi se bazează pe distrugerea ireversibilă a foliculului pilos cu ajutorul luminii. Undele de lumină de anumită lungime sunt absorbite de către melanina, care se găseşte şi în celulele foliculului.

233 afișări
Imaginea articolului Fotoepilarea – cum să scapi de părul de prisos

Fotoepilarea – cum să scapi de părul de prisos (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Drept urmare, celulele se încălzesc şi se distrug definitiv, susţin specialiştii. Efectul pozitiv este înregistrat deja după prima procedură, însă pentru a atinge scopul dorit şedinţele de fotoepilare trebuie repetate.

"Pentru a beneficia de efectul dorit, persoana care apelează la fotoepilare trebuie să facă şase sau opt şedinţe, în funcţie de stuctura firului de păr, pigmentul pielii, particularităţi care ţin de fiecare individ în parte", spune Ana-Maria Văduva, project manager al unui salon de înfrumuseţare din Capitală.

Citeşte mai multe despre fotoepilare pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici