Fumătorii ard mai repede grăsimile

Cercetătorii americani au descoperit motivele pentru care fumătorii ard mai repede grăsimile din organism şi se îngraşă, de cele mai multe ori, imediat după ce renunţă la fumat, informează csid.ro.

22 afișări
Imaginea articolului Fumătorii ard mai repede grăsimile

Fumătorii ard mai repede grăsimile (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, cercetătorii au identificat gena responsabilă cu arderea grăsimilor din organism şi au descoperit că aceasta devine mult mai activă atunci când este expusă acţiunii fumului de ţigară.

Cu toate acestea, susţinătorii campaniilor antifumat au avertizat asupra faptului că fumătorii se pot folosi de acest studiu pentru a justifica un obicei care ucide anual, numai în Marea Britanie, peste 120.000 de persoane.

Citeşte mai multe despre efectele fumatului asupra sănătăţii pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici