Imagini bizare realizate pe planeta Marte

Peste 1000 de fotografii au fost realizate pe planeta Marte cu ajutorul camerei de înaltă rezoluţie de la NASA, Mars Reconnaissance Orbiter, informeză Descopera.ro.

691 afișări
Imaginea articolului Imagini bizare realizate pe planeta Marte

Imagini bizare realizate pe planeta Marte (Imagine: www.descopera.ro)

Cele mai multe dintre acestea au reuşit să suprindă detalii necunoscute până în prezent oamenilor de ştiinţă şi să arunce o lumină cu totul nouă asupra modului în care climatul a modificat suprafaţa Planetei Roşii.

Citeşte mai multe despre imaginile bizare realizate pe planeta Marte pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici