În câţiva ani va fi posibilă regenerarea propriei danturi

Visezi la un zâmbet perfect, demn de un star de cinema? Dacă te gândesti să apelezi la implanturi dentare pentru a înlocui un dinte pierdut, te anunţăm că această tehnică va deveni, în curand, istorie! Cea mai nouă tehnologie de refacere dentară este stimularea creşterii unui dinte nou.

838 afișări
Imaginea articolului În câţiva ani va fi posibilă regenerarea propriei danturi

În câţiva ani va fi posibilă regenerarea propriei danturi (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Ştim cu toţii că odată ce ne-am pierdut un dinte în perioada maturităţii nu mai avem altă opţiune decât să apelăm la implantul dentar. Asta pentru că, desigur, în mod normal nimănui nu îi creşte un al treilea rând de dinţi! Dar dacă acest lucru ar fi posibil?

Oamenii de ştiinţă americani de la Centrul Medical Columbia University au făcut nişte studii cu celule stem pentru a observa dacă există posibilitatea de a stimula creşterea dinţilor în zonele în care s-a pierdut dantura definitivă. Rezultatul: este posibil!

Citeşte mai multe despre regenerarea dinţilor pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici