În ce parte a zilei se recomandă să faci jogging?

Joggingul poate fi practicat în funcţie de preferinţe: dimineţa, la amiază sau seara, informează Csid.ro

172 afișări
Imaginea articolului În ce parte a zilei se recomandă să faci jogging?

În ce parte a zilei se recomandă să faci jogging? (Imagine: Mediafax Foto)

Fiecare moment al zilei prezintă propriile sale avantaje şi inconveniente. Ţine doar de tine ce alegere faci în funcţie de propriile preferinţe şi posibilităţi. Trebuie doar să nu uiţi că obiectivul principal este să alergi în mod regulat, de mai multe ori pe săptămână.

Joggingul de dimineaţă - Este momentul zilei în care eşti în cea mai bună formă. Acest lucru te scapă de riscul de a-ţi perturba somnul, cum se întâmplă seara, când ritmului cardiac îi ia ceva timp să se regleze. În schimb, dimineaţa, corpul tău nu este în totalitate trezit, asa că trebuie să ai multă grijă să nu îl forţezi.

Citeşte mai multe despre jogging pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici