Ion Cristoiu a slăbit 30 de kilograme îmbinând lecţiile de înot cu dieta

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat pentru Gândul că nu crede în reţete, medicamente sau alimente speciale care te ajută să scapi de kilogramele în plus. "Eram prin '94-'95 când mi-am făcut câteva analize şi medicul mi-a recomandat să mai slăbesc. Atunci am luat decizia că trebuie să mai dau câteva kilograme jos. Într-o lună şi ceva am reuşit să slăbesc 30 de kilograme. Medicul mi-a spus că am făcut greva foamei, deoarece a fost un proces spectaculos", spune jurnalistul.

558 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu a slăbit 30 de kilograme îmbinând lecţiile de înot cu dieta

Ion Cristoiu a slăbit 30 de kilograme îmbinând lecţiile de înot cu dieta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Cristoiu completează că primele săptămâni au fost cele mai grele, deoarece procesul de slăbire nu decurgea repede. "Aveam momente când îmi doream să mănânc un măr la ora 11 noaptea, iar după ce am ajuns la 90 de kilograme, mi-am dat seama că sunt pe drumul ce bun", precizează analistul politic.

Cite;te mai multe despre dieta lui Ion Cristoiu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici