Lactatele şi brânzeturile – remedii împotriva gastritei

Toamna este anotimpul în care numărul persoanelor care suferă de gastrită creşte, atenţionează gastro-enterologii. De aceea se recomandă pacienţilor care sunt diagnosticaţi cu ulcer sau gastrită să urmeze un regim alimentar şi să evite produsele ce le pot agrava starea de sănătate.

235 afișări
Imaginea articolului Lactatele şi brânzeturile – remedii împotriva gastritei

Lactatele şi brânzeturile – remedii împotriva gastritei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Astfel, oul fiert calmează aciditatea gastrică. Specialiştii recomandă ca oul să fie moale şi în nici un caz prăjit, deoarece, în caz contrar, stomacul trebuie să "muncească" mai mult, aciditatea gastrică fiind stimulată. De asemenea, lactatele şi brânzeturile sunt recomandate persoanelor care suferă de gastrită. Medicii atenţionează însă că pacienţii trebuie să evite brânzeturile sărate, pentru că acestea agravează starea de aciditate. Este recomandată brânza dulce de vaci, urda şi caşul nesărat.

Citeşte mai multe despre beneficiile lactatelor şi ale brânzeturilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici