Lista beneficiilor pe care sexul le aduce sănătăţii

Un măr pe zi ţine doctorul la distanţă. Poţi uita de această regulă atât timp cât faci sex regulat. Studiile de specialitate au demonstrat că un orgasm sau două pe săptămână te menţine sănătos, informează The Huffington Post.

305 afișări
Imaginea articolului Lista beneficiilor pe care sexul le aduce sănătăţii

Lista beneficiilor pe care sexul le aduce sănătăţii (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Sexul - cel mai sigur antiage-ing . Conform unui studiu derulat pe o perioadă de 10 ani, cuplurile care fac sex de trei ori pe săptămână arată cu 10 ani mai tinere decât cuplurile care fac sex doar de două ori pe săptămână. Cercetarea s-a bazat pe analizarea a 3.500 de persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 101 ani. Potrivit neuropsihologului David Weeks de la Spitalul Royal Edinburgh din Scoţia, coordonatorul studiului, sexul eliberează numeroase substanţe asupra creierului, printre care şi beta-endorfine, calmante naturale ce te pot scăpa de anxietate. "Aspectul tânăr al cuiva este datorat doar în proporţie de 25% moştenirii genetice. Comportamentul de zi cu zi al unei persoane determină restul de 75%. Sexul de trei ori pe săptămână poate <> 10 ani de pe chipul unei persoane", precizează Weeks.

Citeşte mai multe despre beneficiile sexului pentru sănătate pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici