Lista celor trei alimente esenţiale pentru bărbaţi şi femei

Fasolea, iaurtul şi fructele de pădure sunt recomandate femeilor, iar bananele, stridiile şi peştele gras sunt ideale pentru bărbaţi, susţin nutriţioniştii citaţi de cotidianul "Gândul".

124 afișări
Imaginea articolului Lista celor trei alimente esenţiale pentru bărbaţi şi femei

Lista celor trei alimente esenţiale pentru bărbaţi şi femei (Imagine: Shutterstock)

Indiferent de vârstă sau sex, organismul uman are nevoie zilnic de vitamine, minerale şi acizi graşi Omega 3 şi Omega 6, pentru ca organele interne să funcţioneze la parametri normali.

"Un lucru esenţial în dieta zilnică îl reprezintă faptul că 50 la sută din alimente trebuie să nu fie preparate termic. Indiferent de modul în care alegem să gătim alimentele, la aburi sau prăjite, ele îşi pierd din calităţile nutritive, atât de esenţiale pentru menţinerea sănătăţii", spune dr. Livia Nena, bionutriţionist.

Citeşte mai multe despre alimentele esenţiale pentru femei şi bărbaţi pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici