Mahmureala sexuală: după orgasm, femeile par mai urâte?

Femeile şi bărbaţii au nevoie de perioade diferite de timp pentru a coborî de pe culmile excitaţiei sexuale, după o partidă de sex : femeile îşi revin într-o oră, bărbaţii mai rapid.

138 afișări
Imaginea articolului Mahmureala sexuală: după orgasm, femeile par mai urâte?

Mahmureala sexuală: după orgasm, femeile par mai urâte?

Iar oamenii de ştiinţă au descoperit că în timp ce femeia încă mai visează la rămăşiţele orgasmului, bărbatul începe să se întrebe ce a văzut la ea. Da, femeia care înainte de sex era cea mai frumoasă fiinţă de pe pământ, devine subit, după sex, cea mai puţin dorită.

Citeşte mai multe despre mahmureala sexuală pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici