Mâncarea din conservă duce la apariţia infertilităţii

Analizele de laborator au arătat că bisphenolul, substanţă chimică emanată de conserve, se găseşte în 92 la sută dintre alimentele la borcan. Alimentele conservate ne pun sănătatea în pericol, din cauza conţinutului ridicat de sare, conservanţi şi coloranţi, atrag atenţia medicii nutriţionişti.

96 afișări
Imaginea articolului Mâncarea din conservă duce la apariţia infertilităţii

Mâncarea din conservă duce la apariţia infertilităţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Specialiştii de la National Workgroup for Safe Markets din Statele Unite ale Americii susţin că o mare parte dintre alimentele la borcan au un conţinut ridicat de bisphenol, substanţă chimică emanată de conserve, extrem de periculos pentru femeile însărcinate şi copii, relatează EmaxHealth. com.

Pentru a ajunge la această concluzie, experţii au rugat un grup de voluntari de pe întregul teritoriul al SUA să pună la dispoziţie conservele pe care le aveau în cămară, indiferent că era vorba despre fructe, legume, peşte, supă sau răcoritoare la cutie.

Citeşte mai multe despre substanţele chimice din conserve pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici