Marijuana, narcoticul preferat al şamanilor străvechi

O cantitate impresionantă de marijuana a fost descoperită în mormântul unui şaman de acum 2700 de ani, în provincia Xinjiang, China, se arată într-un studiu publicat în Journal of Experimental Botany, informează Descopera.ro.

171 afișări
Imaginea articolului Marijuana, narcoticul preferat al şamanilor străvechi

Marijuana, narcoticul preferat al şamanilor străvechi (Imagine: www.descopera.ro)

Drogul antic este şi cel mai vechi de acest gen descoperit până în prezent, iar cantitatea destul de mare descoperită în mormântul străvechi, 789 de grame, arată că acesta era produs in cantităţi mari în urmă cu aproape trei milenii.

Citeşte mai multe despre marijuana, narcoticul preferat al şamanilor străvechi pe www.descopera.ro.

Citeşte şi:

Marijuana, benefică în stimularea memoriei

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici