Masajul „deep tissue” te păstrează tânăr

„Deep tissue”, una dintre ultimele tehnici în materie de masaj, care se realizează pe straturile profunde ale ţesutului muscular, ajută la eliminarea toxinelor din organism, prevenind astfel îmbătrânirea prematură, informează cotidianul Gândul.

352 afișări
Imaginea articolului Masajul „deep tissue” te păstrează tânăr

Masajul „deep tissue” te păstrează tânăr

Specialiştii spun că alimentaţia dezechilibrată, fumatul şi poluarea atmosferică din oraşe, alături de sedentarism şi lipsa cantităţii necesare de apă pot determina oboseală musculară. Aceasta se traduce printr-o serie de reacţii apărute în organism care provoacă acumularea de toxine.

Citeşte mai multe despre şedinţa de masaj care te păstrează tânăr pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici