Masca din suc de struguri face minuni pentru tenul cu pori dilataţi

Câteva boabe de struguri, un albuş de ou şi puţin suc de lămâie sunt ingredientele unui tratament destinat tenului gras şi porilor dilataţi. O mască are efecte benefice atunci când este aplicată pe un ten curat, fără produse de machiaj, praf sau toxine acumulate peste zi.

521 afișări
Imaginea articolului Masca din suc de struguri face minuni pentru tenul cu pori dilataţi

Masca din suc de struguri face minuni pentru tenul cu pori dilataţi (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

Pentru realizarea măştii pentru ten gras sunt necesare câteva boabe de struguri, un albuş de ou, ceva suc de lămâie, miere lichidă şi puţină drojdie de bere, recomandă Dana Sota, autoarea cărţii "Frumuseţea se învaţă".

Drojdia de bere se foloseşte doar în cazul porilor dilataţi, continuă autoarea. Se sfărâmă boabele de struguri până obţinem o linguriţă de suc, care se amestecă cu albuşul de ou bătut spumă şi cu o linguriţă de zeamă de lămâie. Apoi se adaugă şi mierea lichidă, iar, la final, dacă este cazul, un cubuleţ de drojdie de bere.

Citeşte mai multe despre masca pentru tenul cu pori dilataţi pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici