Muştarul, ghimbirul şi ceaiul verde ard grăsimile

Pentru că sezonul estival bate la uşă, iar exerciţiile fizice şi dietele nu prea sunt pe placul nostru, specialistul britanic în nutriţie Amanda Ursell oferă câteva ponturi pentru a slăbi în mod sănătos fără prea mare efort.

53 afișări
Imaginea articolului Muştarul, ghimbirul şi ceaiul verde ard grăsimile

Muştarul, ghimbirul şi ceaiul verde ard grăsimile (Imagine: Gândul/Shutterstock)

"Tot ceea ce trebuie să facem este să adăugăm în dieta zilnică câteva alimente care fac minuni asupra siluetei", spune Amanda Ursell.

Chili sau ardeiul iute ajută la arderea kilocaloriilor din organism. "Cu cât acestea sunt mai iuţi, cu atât mai bine. În plus, datorită conţinutului ridicat de antioxidanţi, aceste alimente au proprietăţi benefice şi împotriva bolilor cardiovasculare, afecţiuni des întâlnite din cauza unui mediu stresant", explică specialistul Ursell.

Citeşte mai multe despre alimentele care ard grăsimile pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici