O slujbă proastă îţi afectează sănătatea mintală

Un loc de muncă dezagreabil ne face nefericiţi; dar, staţi: asta nu e totul! E mai dăunator pentru sănătatea minţii să ai un job care nu-ţi convine decât să nu ai slujbă deloc, arată un studiu realizat în Australia.

19 afișări
Imaginea articolului O slujbă proastă îţi afectează sănătatea mintală

O slujbă proastă îţi afectează sănătatea mintală (Imagine: Dragos Cristescu/Mediafax Foto)

Oamenii care nu au un loc de muncă sunt, paradoxal, ceva mai echilibraţi la minte decât cei care se luptă cu o slujbă neplacută, au descoperit cercetătorii de la Universitatea Naţionala a Australiei.

Prea puţină siguranţă, o normă de muncă exagerat de mare, prea puţin control asupra gestionării volumului de muncă, lipsa de perspective - toate acestea definesc o slujbă proastă.

Citeşte mai multe despre cum îţi afectează o slujbă proastă sănătatea pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici