Piersica - remediul ideal împotriva anemiei

Piersicile fac parte din alimentele-vedetă ale verii. Potrivit medicilor nutriţionişti, aceste fructe au un conţinut ridicat de apă - respectiv 87 la sută, sunt dulci, dar cu un aport caloric moderat de numai 40 de kilocalorii la suta de grame şi reprezintă sursa ideală de remineralizare a organismului în zilele caniculare, potrivit Gândul.

300 afișări
Imaginea articolului Piersica - remediul ideal împotriva anemiei

Piersica - remediul ideal împotriva anemiei (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, piersicile au un con­ţi­nut ridicat de potasiu, mineralul care contribuie natural, în metabolismul uman, la eliminarea toxinelor. Nutriţioniştii spun că în 100 de grame de fruct se găsesc 200 miligrame de potasiu, dar şi cantităţi importante de fier, fosfor şi magneziu.

Citeşte mai multe despre piersică, remediul idel împotriva anemiei pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici