Plasturele electric pentru combaterea acneei, disponibil în 2 ani

Un grup de cercetători israelieni au realizat un plasture electric menit să trateze acneea, afecţiune a pielii des întâlnită în perioada adolescenţei, informează cotidianul britanic "Daily Mail". Potrivit medicilor dermatologi, această boală a pielii continuă să fie o problemă şi în rândul adulţilor.

111 afișări
Imaginea articolului Plasturele electric pentru combaterea acneei, disponibil în 2 ani

Plasturele electric pentru combaterea acneei, disponibil în 2 ani (Imagine: Mediafax Foto)

Statisticile de specialitate arată că o femeie din 20 şi un bărbat din 100 se mai confruntă cu acneea şi după vârsta adolescenţei.

Potrivit inventatorilor, plasturele constă într-o meşă de material impregnată cu molecule speciale. Când acestea vin în contact cu umiditatea naturală a pielii se creează un câmp electric de mică intensitate, în interiorul căruia bacteriile nu pot supravieţui.

Citeşte mai multe despre plasturele electric pentru combaterea acneei pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici