Pofta de sex vine mâncând...

Pofta de sex vine mâncând ceea ce trebuie. Dieta ne dictează viaţa intimă pentru ca alimentele pe care le consumăm ne influenţează hormonii sexuali. Dacă mâncăm prea multe dulciuri, dacă nu consumam proteine, dacă bem peste masură, avem de suferit.

36 afișări
Imaginea articolului Pofta de sex vine mâncând...

Pofta de sex vine mâncând…

Nisşe cercetători care au bănuit legătura dintre alcool şi infertilitate, au şi dovedit-o până la urmă, la Universitatea din Washington. Au analizat mii de femei şi bărbaţi, le-au urmărit obiceiurile, le-au făcut analize temeinice şi apoi au anunţat că doamnele care obişnuiesc să bea băuturi alcoolice au dereglări menstruale, probleme cu infertilitatea şi cu ducerea la bun sfârşit a unei sarcini (rata avorturilor spontane este ridicată).

Citeşte mai multe despre viaţa sexuală pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici